skip to Main Content

Inschrijving Sustainable Healthcare Challenge open tot 28 februari

Heb jij een idee voor een start-up in de zorgsector? Zit jij in de beginfase van een start-up-ontwikkeling? Kun jij professionele adviezen en coaching gebruiken? Schrijf je dan voor 28 februari in voor de Sustainable Healthcare Challenge (SHC). Wie weet krijg jij deskundige begeleiding vanuit het Uzelf netwerk.

Het SHC-Traject is speciaal voor jonge enthousiastelingen met een idee voor zorginnovatie. Tijdens het traject krijg je persoonlijke aandacht, exclusieve trainingen en advies van een ervaren coach. Die adviseert jou tijdens een aantal contactmomenten over zaken rondom het ontwikkelen van jouw zorginnovatie. Daarnaast leg je gaandeweg een portfolio aan, waardoor jij aan het eind van het traject kunt laten zien wat jouw idee inhoudt!

Dan rest er nog één ding: het publiek en de partners overtuigen van de waarde van jouw zorginnovatie. Wie weet ga je die dag weg met financiële of structurele hulpmiddelen of met, niet onbelangrijk, naamsbekendheid. In oktober 2019 vindt er een alumni & partner borrel plaats. Daar blikken we terug op het SHC Traject en bespreken we met elkaar de vorderingen van de start-ups.

Hier vind je het inschrijfformulier voor opgave aan de Sustainable Healthcare Challenge.

 

Back To Top