skip to Main Content
CloudCuddle

CloudCuddle

CloudCuddle Senior is een bedtent die van een standaard instellingsbed een veilige slaapomgeving voor ouderen creëert. Door deze CloudCuddle kunnen ouderen veilig en op een waardige manier ‘s nachts slapen. Zij hoeven niet meer vastgebonden te worden of de hele nacht met verpleging naast het bed te slapen. Zij kunnen niet uit bed klimmen en gaan dwalen. CloudCuddle bespaart zorgkosten, het biedt ouderen een betere nachtrust en verlaagt de nood aan meer zorgpersoneel ‘s nachts.

CloudCuddle heeft de afgelopen twee jaar de CloudCuddle Junior ontwikkeld en op de markt gezet voor mentaal en fysiek gehandicapte kinderen. Hiermee kunnen gezinnen met gehandicapte kinderen nu eindelijk makkelijk ‘s nachts van huis, doordat ze van een matras op locatie een veilige slaaptent voor hun kind kunnen maken.

De techniek en het product wordt nu ontwikkeld voor dementerende ouderen, omdat CloudCuddle de afgelopen twee jaar noodvragen ontving vanuit verpleging, zorginstellingen en ziekenhuizen om een CloudCuddle voor ouderen te ontwikkelen.

Back To Top