skip to Main Content

Financiers

U bent zorgvernieuwer en u wilt uw idee of product succesvol laten landen. Maar hoe pakt u dit aan? Is het mogelijk om de ontwikkeling van uw product te financieren? Wie is uiteindelijk de klant die gaat betalen voor uw product of dienst? Als u met dit soort vragen rondloopt lees dan hier verder.

Alliance fonds voor onderzoek
22 juni 2017 start de inschrijving tijdens de Utrecht – Eindhoven alliance day. Onderzoekers op gebieden van onder andere medische beeldvorming en poreuze materialen kunnen onderzoeksvoorstellen indienen. Alliance day is de gelegenheid voor onderzoekers en bedrijven om mogelijke samenwerkingen te exploreren. Het Alliance fonds omvat 10 miljoen euro.

Innolabs project
Voor ondernemers uit de regio Utrecht: van 1 juni tot 30 september 2017 open inschrijving voor innovatieve zorgprojecten. De beste 25 ideeën ontvangen € 30.000 (lump sum) of € 20.000 in diensten.

Groen, gezond, slim fonds
Het Groen, gezond, slim fonds is bedoeld voor MKB-ondernemers die financiering (gedeeltelijk) via crowd-funding organiseren. Neem voor meer informatie contact op met [email protected] Of kijk op de website van de Economic Board Utrecht.

Partners
Rabobank en de Economic Board Utrecht (EBU) kunnen als Uzelf partners Utrechtse ondernemers verder helpen. Ook zorgverzekeraars in het innovatienetwerk spelen een belangrijke rol in het toegankelijk maken van vernieuwingen. ONVZ en Zilveren Kruis zijn al verbonden met Uzelf.

Back To Top