skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

My Circle of Life | Gebalanceerd Leven

april 17 @ 08:30 - 17:00

€99

Zoveel te doen en zoveel te beslissen: hoe krijgen we de balans terug?

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de ingrediënten voor een gezonder en gelukkiger leven, maar de motivatie volhouden en langdurig je gedrag veranderen blijft ingewikkeld. De wereld om je heen vraagt bijna 24 uur per dag om je aandacht en elke dag zijn er talloze keuzes om te maken. In deze fase van het leven moeten we de balans vinden tussen werk en privé en tussen inspanning en ontspanning. De conferentie Gebalanceerd Leven zet gezondheidsproblemen die er zijn op de agenda, om ze te bekijken vanuit de mensen die ermee te maken hebben. Wat moet er gebeuren op het gebied van beleid, ondernemerschap, onderzoek, ontwerp en de zorgpraktijk om aan te sluiten bij de wensen van alle mensen en ervoor te zorgen dat we allemaal Gebalanceerd kunnen Leven?

Bewegen, gezond eten, niet drinken, niet roken en voldoende tijd voor jezelf nemen. Het is nogal wat om te organiseren naast werken, vrienden zien, een gezin onderhouden of mantelzorgen. En dus lukt het niet altijd om een gezonde balans te houden. Veel digitale innovaties staan in de startblokken om ons hierbij te gaan ondersteunen, maar nog niet altijd sluiten ze goed aan op onze individuele wensen. Daarbij moeten we ook samen bepalen wat onze mentaliteit wordt ten aanzien van de balans tussen werken en thuis zijn, de inrichting van de stad en regio en alle gezondheidsinformatie die digitaal snel wordt opgebouwd.

My Circle of Life

Gebalanceerd Leven is de tweede van vier cross-over conferenties in de reeks My Circle of Life 2019, die onderdeel is van het jaarprogramma van Health Hub Utrecht en georganiseerd door U CREATE. Hier werken beleidsmakers, praktijkprofessionals, ontwerpers, ondernemers en onderzoekers vanuit het oogpunt van inwoners samen aan de belangrijkste problemen die Gebalanceerd Leven in de regio Utrecht nu nog in de weg staan.

Doe je ook mee?
#gebalanceerdleven

Bekijk het programma van Gebalanceerd Leven.

Gegevens

Datum:
april 17
Tijd:
08:30 - 17:00
Kosten:
€99
Website:
https://www.circleoflife2019.nl/gebalanceerd-leven/

Organisator

U CREATE
Website:
https://ucreate-weconnect.nl

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Website:
http://jim-utrecht.nl/
Back To Top