skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

e-Healthweek 2019

januari 21 @ 08:00 - januari 26 @ 17:00

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Denk aan beeldbellen met uw zorgverlener, online uw recept vernieuwen, sporten met een trainings-app of tijdens een zwangerschap thuis de ontwikkeling van uw baby volgen, terwijl de gynaecoloog realtime meekijkt vanuit het ziekenhuis. Toch weten veel Nederlanders nog niet voldoende wat e-health voor hen kan betekenen.

Daarom organiseren het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de InformatieSamenleving van 21 t/m 26 januari 2019 voor de derde keer de e-healthweek: een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

Van 21 t/m 26 januari 2019 vindt de e-healthweek plaats. Organiseer of bezoek een activiteit en ervaar zelf wat digitale ondersteuning in de zorg voor u kan betekenen. Van innovatielabs, workshops, open dagen, demonstraties, webinars tot aan theatervoorstellingen en pop-up stores door heel Nederland. Lees meer over de e-healtweek.

Gegevens

Begin:
januari 21 @ 08:00
Einde:
januari 26 @ 17:00
Website:
https://ehealthweek.net/

Organisator

ECP | Platform voor de InformatieSamenleving
Back To Top