Selecteer een pagina

mr. Roelse Challenge

Heeft jouw (zorg)organisatie innovatieve ideeën om het levensgeluk of de kwaliteit van leven te verbeteren van mensen die afhankelijk zijn van (langdurige) zorg? Dan dagen wij je uit om samen met een startup of scale up een innovatief idee in te dienen. En wellicht wordt jouw idee wel gerealiseerd met financiële steun van het mr. Roelsefonds.

Wat houdt de mr. Roelse Challenge in?

Innovatie kan het levensgeluk en de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die afhankelijk zijn van (langdurige) zorg. Reden voor het mr. Roelsefonds om te starten met een nieuw initiatief: de mr. Roelse Challenge. In deze challenge worden alle (zorg)organisaties in de regio Gooi- en Vechtstreek uitgedaagd om, in samenwerking met een startup of scale up, een innovatief idee/project voor 1 maart 2020 in te dienen bij het mr. Roelsefonds. Dit project moet het levensgeluk en/of de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die afhankelijk zijn van (langdurige) zorg. De innovatie kan op technologisch gebied zijn, een procesinnovatie of een sociale innovatie verbonden aan cliënten en/of medewerkers. Bekijk hier de richtlijnen en voorwaarden.

Wil je koploper worden in zorg en welzijn én spreekt de challenge je aan? Ga dan snel naar onze website. Hier vind je alle informatie over de mr. Roelse Challenge, de procedure, criteria, aanmeldformulier en de planning. Zij zien je inzending graag tegemoet vóór 1 maart 2020.

Pitchen op Demo Day

Het mr. Roelsefonds organiseert een Demo Day op 16 april 2020. Een spraakmakende middag voor alle partners, belanghebbenden en belangstellenden in de regio Gooi- en Vechtstreek. Tijdens deze dag staat het thema ‘Innovatie in zorg en welzijn’ centraal.

De vijf beste ideeën/projecten worden uitgenodigd om hun innovatie te pitchen voor collega’s, belangstellenden én een deskundige jury. De winnaars krijgen de kans om hun innovatie te realiseren. Als stimulans voor ontwikkeling, uitwerking en/of implementatie stelt het mr. Roelsefonds drie mooie geldbedragen beschikbaar van € 50.000,- € 30.000,- en € 20.000,-.

Naast de pitches wordt het thema door een gastspreker op een prikkelende en interactieve wijze gepresenteerd. Het mr. Roelsefonds maakt van het moment gebruik haar vernieuwde strategische koers voor de komende jaren te presenteren.

Deelnemen? 

Download het aanmeldformulier en stuur deze uiterlijk 1 maart 2020 naar [email protected]. Bekijk ook de werkwijze voor de aanvraagprocedure.

Demo Day bezoeken?

Wil je de Demo Day van de mr. Roelse Challenge bezoeken? Meld je dan hier aan. Aanmelden is mogelijk tot 10 april 2020..

Gegevens
Adres
Site

roelsefonds.nl/mr-roelse-challenge/