Selecteer een pagina

Gelukkig oud worden & Waardig sterven

Het goede nieuws eerst: alle generaties zijn online en we hebben een comfortabele oude(re) dag. Daartegenover staat dat in onze samenleving steeds meer mensen in hun eentje aan het overleven zijn, wat letterlijk gepaard gaat met vallen en niet zo goed meer opstaan. 

De laatste twee fasen van het leven bieden enorme kansen om van oud worden en afscheid nemen samen weer iets moois te gaan maken. Door te kijken naar leerzame initiatieven en rijkere samenwerkingsverbanden. Wie houdt zich bezig met veilig bewegen in een sociale wijk en wie ontbreekt nog in de optelsom? Hoe kunnen we onze levenservaring weer gaan delen? En hoe breken we het gesprek over de laatste levensfase open, zodat je op tijd kunt delen wat voor jou echt belangrijk is?

Doe mee met Health Hub Utrecht aan het versterken van de regionale samenhang die nodig is om alle Utrechters gelukkig gezond te maken!

Inschrijven

Iedereen kan zich inschrijven voor Gelukkig Oud Worden & Waardig Sterven. Een ticket kost €99,- ex. BTW. Medewerkers van organisaties aangesloten bij het Health Hub Utrecht netwerk bestellen toegangscodes. Bestel hier je ticket, ook als je een toegangscode hebt.

Gegevens
Adres
Jaarbeurs Meetup (2e verdieping) Jaarbeursplein 6, Beatrixgebouw 3521 AL Utrecht
Site
www.circleoflife2019.nl