Selecteer een pagina
Eten » Masterclass Slaap Smakelijk tijdens de Dutch Design Week

Masterclass Slaap Smakelijk tijdens Dutch Design Week

Hoe kun je met voeding je slaap verbeteren? Naomi Jansen van de Voedselapotheek geeft alvast een sneak preview van de masterclaas Slaap Smakelijk die ze op de Dutch Design Week gaat houden. Health Hub Utrecht sprak met haar.

Naomi kijkt erg uit naar de Dutch Design Week. Ook dan staat de combinatie van gezond eten en goed slapen centraal. Ze kijkt vooral uit naar de vernieuwende manier waarop ze haar kennis gaat delen. “We kunnen momenteel (red. vanwege de coronacrisis) niet zoveel offline doen, dus we zijn aan het kijken wat we online kunnen aanbieden.”

Eén van de onderdelen is een online brainstormsessie met professionals. “We hebben het idee om een masterclass te organiseren van drie dagen lang. We willen samen met voedselproducenten, zorgorganisaties, maar ook met de overheid en het onderwijs nadenken over hoe je gezond eten kunt inzetten om beter te slapen en ontspannen. We hopen producten te ontwikkelen die ook echt op de markt komen.”

Een ander onderdeel van die masterclass is het bereiden van gerechtjes waarmee je je slaap kunt verbeteren. Naomi laat één zo’n gerechtje alvast aan Health Hub Utrecht zien!

Lees het hele interview met Naomi op de site van de Health Hub Utrecht.