skip to Main Content

eHealth prijsvraag 2019

Blijkt jouw app de beste eHealth-app voor iedereen? Een app die dus ook begrijpelijk en bruikbaar is voor laaggeletterden, digibeten en mensen met beperkte gezondheidsvaardigheden? Dan maak je kans op €10.000,- om jouw idee voor een app te ontwikkelen of verder te ontwikkelen als je al een app hebt. Je kunt meedoen tot 15 november 2018.

Alleen al in Nederland zijn 2,5 miljoen mensen laaggeletterd; 1 miljoen mensen kunnen niet of nauwelijks overweg met digitale toepassingen en 1 op de 3 Nederlanders heeft beperkte gezondheidsvaardigheden. En juist deze mensen kunnen veel baat hebben bij de voordelen die eHealth apps bieden. Zorg dus dat je bij de ontwikkeling van slimme digitale toepassingen deze grote doelgroep betrekt!

De prijsvraag
Pharos en het National eHealth Living Lab (NeLL) dagen je uit om deel te nemen aan de eHealth4All prijsvraag ‘De beste app voor iedereen’. Laat op een leuke en creatieve manier in een filmpje van maximaal twee minuten zien hoe jij samen met de eindgebruikers tot de eHealth-toepassing bent gekomen. Stuur jouw inzending voor 15 november via WeTransfer [email protected].

Een jury van gebruikers en een vakjury kiezen in december 2018 drie genomineerden. Deze drie mogen op de openingsmanifestatie van de eHealthweek op 21 januari 2019 hun inzending presenteren aan het publiek en de juryleden. Op die dag wordt ook de prijswinnaar bekend gemaakt.

Zie ook: https://youtu.be/nG59XEuJb78.

Back To Top