skip to Main Content

Communicatieadvies voor beweegprogramma Fit for the floor

Hoe kan een beweegprogramma voor pas-bevallen vrouwen zich het beste positioneren in de regio Utrecht? Met die vraag worstelde Floor Wijma, fysiotherapeut en ondernemer van Fit for the floor. Uzelf bracht deze opdracht aan bij Scompany, het studentenadviesbureau van Hogeschool Utrecht. Uiteindelijk gingen vier derdejaars studenten communicatie ermee aan de slag. Na acht weken fulltime noeste arbeid leverden zij begin november hun adviesrapport op.

Floor Wijma wil een bewegingsprogramma voor pas-bevallen vrouwen op de markt brengen. “Schrijf je plan uit, al is het maar met tekeningetjes op papier.” De business developers van Uzelf adviseerden Floor haar protocol uit te schrijven, zodat zij haar idee kan gaan testen. “Uzelf heeft mij een groter netwerk gegeven, zodat ik mensen die belangrijk zijn voor mijn zorgidee kan benaderen”, vertelt Wijma. Met het verse communicatieadvies van Scompany kan Floor stappen zetten die bijdragen aan een succesvolle ontwikkeling van haar beweegprogramma.

Heb ook jij als ondernemer een vraag op het gebied van communicatie? Geef het door aan Uzelf. Scompany start maandag 4 februari 2019 met een nieuwe groep enthousiaste junior adviseurs. Er is nog ruimte voor opdrachten.

Scompany
Scompany is een studentadviesbureau binnen de studie Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht. Derdejaars studenten krijgen de kans om te werken voor een externe opdrachtgever. Hiermee kunnen zij ervaringen opdoen met een adviestraject. Bovendien krijgen de studenten zo de kans een juiste beroepshouding en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Een vakdocent helpt en begeleidt de studenten.
In het kort de voordelen van Scompany: verse kennis; een frisse blik; intensieve, professionele begeleiding; kortdurend traject – snel resultaat; fulltime focus en een aantrekkelijk tarief.

Back To Top