skip to Main Content

Communicatieadvies voor beweeg-analysesysteem ORYX

De ontstaansgeschiedenis van beweeginnovatie ORYX is een opvallend verhaal. Een indrukwekkende geschiedenis die je nieuwsgierig maakt naar de kracht van ORYX. Vertel dát verhaal aan fysiotherapeuten die open staan voor innovatie en verbetering van hun dienstverlening! Zo klonk in een notendop het advies van Scompany, het studentenadviesbureau van Hogeschool Utrecht aan de ondernemers van ORYX. Donderdagochtend 11 april presenteerden derdejaars studenten Querine Breedveld, Andrea Renia en Danique van den Berg hun adviesrapport.

Ondernemers Marjolein van Koningsveld en Marcel Tiggelman hadden de volgende vragen neergelegd bij Scompany:

  • Hoe kunnen wij ORYX, een mobiel beweeg-analysesysteem het beste positioneren in de regio Utrecht?
  • Hoe vergroten wij onze naamsbekendheid?

Marcel gaf terug aan de studenten: “Goed om te zien dat het jullie gelukt is ons product simpel uit te leggen aanj fysiotherapeuten en hun aandacht te winnen.”

Goed om te zien dat het jullie gelukt is ons product simpel uit te leggen aanj fysiotherapeuten en hun aandacht te winnen

Met het communicatieadvies van Scompany kunnen Marjolein en Marcel concrete stappen zetten in hun marketingcommunicatiestrategie. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van middelen die ORYX helpen om fysiotherapeuten te laten zien dat ORYX hun dienstverlening kan verbeteren.

Behoefte aan communicatieadvies
Heb ook jij als ondernemer een vraag op het gebied van communicatie? Geef het door aan Uzelf. Uzelf brengt ondernemers in contact met Scompany. In september 2019 start een nieuwe groep enthousiaste junior adviseurs en er is nog ruimte voor opdrachten.

Scompany
Scompany is een studentadviesbureau binnen de studie Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht. Derdejaars studenten krijgen de kans om te werken voor een externe opdrachtgever. Hiermee kunnen zij ervaringen opdoen met een adviestraject. Bovendien krijgen de studenten zo de kans een juiste beroepshouding en adviesvaardigheden te ontwikkelen. Een vakdocent helpt en begeleidt de studenten.
In het kort de voordelen van Scompany: verse kennis; een frisse blik; intensieve, professionele begeleiding; kortdurend traject – snel resultaat; fulltime focus en een aantrekkelijk tarief.

Back To Top