Selecteer een pagina
Bewegen » Spark Sport biedt alle trainingen aan via livestream

Spark Sport biedt trainingen via livestream 

Door de coronacrisis biedt Spark Sport, één van de Uzelf partners, alle trainingen nu via livestream aan. Er wordt dus echt met elkaar getraind; de coaches geven fysiek de training.

Mickey Pigeaud, oprichter Spark Sport: “In deze tijd is het zo belangrijk dat je blijft bewegen. Bijna alle dagelijkse beweging ligt stil. Ik ben trots op ons team en alle leden van Spark dat we zo ons rooster volledig kunnen draaien. Er zijn zelfs 3 trainingen bijgekomen om 7 uur ’s ochtends. Zeker voor degene die nu ook nog de taak erbij hebben om voor de kinderen te zorgen is het heel fijn dat ze voordat het multitasken begint, hun eigen sportmoment kunnen vasthouden.”

De deelnemers volgen de training in real-time. Op een plek waar zij met focus kunnen trainen zonder afgeleid te worden, bijvoorbeeld in de tuin, huiskamer of in het park. Het enige dat zij nodig hebben is een goede internetverbinding. De coach geeft de oefeningen, aanwijzingen, corrigeert waarnodig je houding en niet onbelangrijk die daagt je uit én zorgt dat je volhoudt zodat je echt een effectieve training doet. 

Spark Sport lid: “De livestream trainingen verlopen erg goed. Ik sta in de tuin en kan de coach goed zien, volgen en verstaan. Heel fijn om op deze manier juist ook nu te kunnen blijven sporten! Mijn regulier sportmomenten staan nog steeds in de agenda en in deze tijd kijk ik daar ook erg naar uit.” 

Spark Sport Business Workout Challenge 

Vrijdag 27 maart is er om 12.30 een grote Spark Sport business workout challenge zij met zoveel mogelijk mensen van 12.30 tot 13.00 uur een workout willen doen. Doe je mee? Klik hier.